3D szempilla

3D műszempillaA 3 D szempilla, ma már szinte gyakoribb eljárás, mint maga a Sminkelés.

A 3 D szempilla használata egy hétköznapi nő részévé vált manapság. Ennek egyik oka a természetesség, a kényelem, az időtakarékosság. Különlegessége abban rejlik, hogy a 3 D igen változatossá teheti tekintetünket attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni.

Miért fontos a 3 D szempilla?

 

A szem a lélek tükre.Lehetőség van a 3 D szempillánál a szemek játékára : lehetsz "igéző", "csábító", de akár egy " naturális " szépség is.
A választás a Te kezedben van!
Szaktudásunk és a 3 D szempilla fortélyainak megfelelő ismeretei révén, formálhatóvá válik mind a szem formája, mind a tekintet hatása, amit kiváltunk az embereknél.

 

Hogyan lehetséges mindez?

  • Különböző hosszúságú, vastagságú, íveltségű szempillák ügyes játékával elérhetjük, hogy a 3 D szempilla kiváltsa a szempillaspirál minden napi használatát, időt takarítva meg magunknak reggelente.
  • Fontos szempont számunkra a minőség és a tartósság. Rengeteg gyakorlás után kitapasztaltuk a megfelelő 3 D szempilla és tartozékai minőségi kiválasztását.
  • Szakembereink különböző cégek termékeit használják a 3 D szempilla felrakásánál, hiszen egyik helyen a szempilla minősége jó, másik helyen a ragasztó és így tovább.
  • Lehetőség van különböző "party sminkek " kiegészítőjeként is alkalmazni a 3 D szempillát, hiszen vannak színes szempillák is.
  • A 3D szempilla felrakásánál ügyelünk arra is, hogy a vendég milyen adottságú szempillával rendelkezik, mert nagyon fontos, hogy kényelmes legyen a 3 D szempilla viselete, így a hétköznapjaink részévé tud válni.

3D szempilla árak

3D szempilla, műszempilla Budapesten