Pigmentfolt eltávolítás

Pigment rendellenességek kezeléseA Guinot forradalmian új öregedésgátló, sejtmegújító, pigmentfolthalványító kezelése. (anti pigmentáció)

A hámréteg megközelítőleg 30 sejtrétegből áll. A kétfázisú radírozással eltávolítjuk az elhalt hámréteget és újjáélesztjük a bőrt. A fáradtság, a stressz,a minket érő negatív ingerek hatására bőrünk elveszti rugalmasságát és ragyogását. Nagyban mi is hozzájárulunk bőrunk elöregedéséhez a  nem megfelelő életvitelünkkel, (helytelen táplálkozás, dohányzás, mozgáshiány), ezért nagyon fontos odafigyelnünk a bőrünkre, hisz a bőr mindenről árulkodik.

A nyár végén jelentkező problémánk: miért lett foltos a bőröm? Hogyan lehetne kezelni ezt a problémát hatékonyan, hámlasztás nélkül.

Szinte minden minden második kismama küzd a terhességi foltokkal, hogyan lehetne eltüntetni mindenféle gépi beavatkozás nélkül. Ezekre a problémákra tudunk megoldást kínálni az új halványító kezeléssel.

A Beaute Neuve kezelés három lépésben:

1: Főleg almából, szőlőböl és citrusból származó gyümölcssavakkal leoldjuk az elhalt hámréteget

2: Sejtregeneráló szérummal átmasszírozzuk az arc-nyak-dekoltázsrészt és bőrünk láthatóan "újjászületik"

3: Befejezésként tiszta C vitamin maszkot teszünk a bőrre, mely regenerálja az elasztikus rostokat és halványítja a pigmentfoltokat, ezáltal a bőrt ragyogóvá varázsolja.