BB krém akció!

Guinot Youth Time BB krém akcióAkciós BB krém a Guinottól! A BB krém az angol Blemish Balm kifejezésből származik, illetve ennek a rövidített verziója vagyis "BB". Fontos tudnivaló, hogy a BB krémek nem helyettesítik a teljes arcápolási folyamatot, hanem ennek hatékony felületi kiegészítését adják. Miért érdemes mégis használni? A lényegi hatása abban rejlik, hogy az alapozó krémekkel ellentétben nem csillog a bőr utána, bőrünket mattá és selymessé varázsolja. Ránctalanító hatóanyagai révén, nem csupán hidratál, hanem anti-aging kiegészítőként is tökéletes, ezért nem fogja össze a ruhánkat sem, mert nem csupán egy felületi alapozóról van szó. Ugyan három színárnyalatban érhető el nálunk, mégis képes minden tónusú bőrt, annak minden hibájával (heg, akne, tág pórus, karikás ödémás szem) elfedni, hibátlanná varázsolni.

Eme BB krémek sajátossága, hogy a bőrre kerülése után csupán annyi idejig oxidálódik ameddig felkenjünk az arcra, majd hirtelen azt vesszük észre, hogy ellentétben a hagyományos alapozó krémekkel bőrünk magába szívja azt, egységes tónust alkotva tesünk többi részével mind a nyakon, mind az arcon mind pedig a dekoltázson.

Akciós Guinot Youth Time BB krém

Az új Guinot Youth Time alapozó krémjét minden korosztály számára ajánljuk, hiszen a krémszerű, selymes tapintású alapanyag nagyon könnyedén és viszonylag gyorsan felszívódik, nem hagyva nyomot a ruhán. Ránctalanító hatóanyagai révén kisimítja az apró szarkalábakat, egyenletessé varázsolva a bőrt. Nem csupán a bőr pigementáltsága tekintetében, hanem hidratáltsága révén is. A krémet alapos Guinot arctisztítás után egyenletesen felvisszük az arcunkra, nyáron akár nappali alapozó krémként is használhatjuk. Télen inkább kiegészítésként javasoljuk a nappali arcápolás mellé, hogy bőrünk egyenletes festékezettségű és hibátlan legyen.

A Guinot Youth Time krém most 20% kedvezménnyel elérhető a Guinot Szépségszalonunkban.