Theladerm Air – Fájdalommentes arcfiatalítás a természetes oxigén erejével

Hogyan károsítja a bőrt a szennyezett levegő?

A külső környezeti hatások, a szennyezett levegő nagymértékben károsíthatják a bőrt, zavart okozva a hámréteg természetes működésében. Mivel a bőr oxigén ellátottsága nem megfelelő, megjelennek a korai bőröregedés jelei:

 • csökken a sejtek aktivitása
 • lelassul a hám-irha megújulási folyamata
 • csökken a kollagén és elasztinrostok mennyisége
 • a bőr veszít a rugalmasságából
 • az arc sápadttá, ráncossá válik
A természetes oxigén szerepe

A bőrnek két dologra, vízre és oxigénre van szüksége a regenerációhoz. A Theladerm Air kezelés a környezetből felvett, nagynyomású sűrített oxigén és anti-aging anyagok bejuttatásával telíti a bőrfelszínt és a bőrsejteket tű nélkül, fájdalommentesen és gyógyulási idő nélkül.

Az oxigén aktiválja a bőr természetes működését, újrastrukturálja a bőr szerkezetét és segíti a sejtek regenerálódását. A kezelés fiatalító, anti-aging hatása azonnal megmutatkozik, tömörebb lesz a bőrszerkezet, javul a bőr kollagén és elasztin szintézise, a ráncok feltöltődnek. A végeredmény friss, üde és kisimult bőr.

A természetes oxigén csodákra képes, ha a kezelést pedig még anti-aging hatóanyagokkal is kiegészítjük, az eredmény minden várakozásunkat felülmúlja. A hyaluronsav nagy nedvességmegkötő képességéről ismert, sokszor annyi vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata. Az argirelin egy természetes fehérje, amely javítja a bőrszerkezet állapotát és késlelteti a ráncok kialakulását. Képes a botox hatását elérni, mellékhatások nélkül.

 A 2,2 bar nyomás garantálja a hatóanyagok célzott és biztonságos beépülését a bőrszövetbe. A tiszta oxigént a bőr felszínére visszük, majd a felhám legalsó rétegéig fájdalommentesen a bőrbe töltjük. A nagy nyomásnak köszönhetően az oxigén és a hatóanyagok eljutnak a bőr azon rétegeibe is, amelyek egyébként csak tűvel lennének elérhetőek. Az oxigén egyenletesen oszlik el a bőrben (a sejt és sejt közötti állományban), feltöltve és fiatallá téve a kezelt felületet.

A Theladerm Air kezelés hatásai:
 • fokozza a kollagén és elasztin szintézist
 • a bőr feszesebbé és élettel telibbé válik
 • javul a sejtanyagcsere
 • egyensúlyba kerül a bőr hidratáltsága
 • a ráncok feltöltődnek, kisimulnak
 • a lifting hatásnak köszönhetően határozottabb lesz az arckontúr
 • az öregségi és pigmentfoltok halványabbá válnak
Mely kezelésekkel kombinálható az oxigénes arcfiatalítás?

A Theladerm Air oxigénes arcfiatalítás bármely Guinot vagy anti-aging arckezelésünkbe beépíthető, mivel képes fokozni azok hatását, ill. elősegíti a hatóanyagok jobb felszívódását, bőrbe való beépülését.

Szalonunkban a Theladerm Oxigénkezelés és a Liftmee Led maszk kombinációjával látványos eredményeket értünk el a bőrfiatalítás, ránctalanítás területén, melyet az alábbi képek is jól szemléltetnek:

Theladerm oxigénkezelés

Oxigénkezelés és Liftmee Led maszk kezelés eredménye

Theladerm Air oxigénkezelés árak >>

Theladerm Air oxigénkezelés Led maszkkal kombinálva >>