Guinot Hydradermie Pureté de lux kezelés

Guinot Hydradermie Purete kezelés

A Guinot Hydradermie Pureté kezelésünket minden korosztály számára ajánljuk. Ez a kezelés típus a Hydradermie és az Équilibre Pureté kezelés kombinációja.

A kezelés célja a bőr kitisztítása, a bőr olajos csillogásának mattítása, a pórusok összehúzása, a bőr tónusának javítása.

A különbség egy hagyományos Hydradermie kezeléstől az, hogy ebben az esetben, mivel bármely korosztály számára ajánlatos, a kezelés tartalmazza a Guinot Équilibre Pureté összetevőit, másrészt viszont alkalmas ezen felül a bőr megfelelő hidratáltságát kezelni, illetve anti-agingelni is. Ez úgy lehetséges, hogy a kezelés során, leginkább a tisztítás után pontosan látszik, hogy milyen állapotban van a bőr és mik a szükséges hatóanyagok.

A kezelés tisztítást követő részénél ezt fogjuk figyelembe venni. Vagyis, nem csupán a bőr mattításán és a pórusok összehúzásán van a hangsúly, hanem a megfelelő hidratáltságon, vagy éppen a ránctalanításon is.

Kezelés menete:

- a bőr letisztítása (tej/tonik)

- Thermique Heating exfoliator (5 perc melegítő peeling)

- bőrtípusnak megfelelő hidrogélek használata külön szemráncgéllel, nyak-dekoltázs géllel /gőzölés nélküli speciális Guinot gépi felpuhítás/

- arcbőr kitisztítása

- fertőtlenítés

- mikrodermabrázió

- oxigén kezelés

- Pureté Purifying maszk&lifting maszk vagy bármely, amely szükséges.

- Guinot aromaolajas kézmasszázs

- Guinot Acnilogic cream serum

- Guinot szérumos arc-nyak-dekoltázs masszázs

- szemápolás

- száj körüli ráncok ápolása

- befejező krém

- fedőkrém

 

A kezelés időtartama: 2 óra