Zsírbontás

Alakformálás, testkezelésFogyasztás

Narancsbőr, súlyfelesleg, terhességi csíkok, a nők több mint 80 %-a nap mint nap szembesül ezekkel a problémákkal. A Szépségkozmetika Szalonban a különböző testkezelések önmagukban és kombinálva is segítenek megszabadulni a súlyfölöslegtől, a cellulit problémáktól, méregtelenítik szervezetünket, melyek eredményeképpen feszes és problémamentes bőrt érhetünk el. A kezeléseket megelőzően állapotfelmérést végzünk, amely során közös erővel feltérképezzük, hogy Önnél milyen módszereket alkalmazzunk a tökéletes eredmény eléréséhez.

Zsírszobrászatalakformálás, zsírszobrászat

A test vonalait elcsúfító zsírpárnácskák eltüntetése az egyik legnehezebb feladat az alakformálásban. Ha már túl vagyunk egy kemény diétán és még sikerült is megszabadulni a felesleges kilóktól, még akkor is vannak helyek, ahonnan nem tudtuk eltávolítani a párnácskákat. Ilyen pl. a comb belső ill. külső része, derék és has, térd belső, karok ! Ezeken a területeken tanyáznak az úgynevezett lefogyhatatlan zsírpárnák. Nem kell elkeseredni, mert erre a problémára nyújt megoldást a  zyírszobrászat eljárás. Ennek segítségével, speciális mikrotűvel bejuttatott hatóanyagok a zsírsejtek anyagcseréjére hatnak. A kezelés során csökken a zsírsejt térfogata, és ez eredményezi a "helyi fogyást".
A lecsökkent zsírpárna hosszú ideig megtartja – a megváltozott anyagcsere miatt – "lefogyott" voltát. Még előnye a kezelésnek az is, hogy mivel a folyamat fokozatos, a bőr nem ereszkedik meg, sőt a hatóanyagkoktélba lehet keverni feszesítő anyagokat, így a petyhüdt bőr visszanyeri rugalmasságát.
Kéthetente lehet megismételni. A kezelés száma függ a vendég adottságaitól és elvárásától.

Stria (terhességi) csíkok kezelése Vitalaeserrel és Tűs Hengerrel !

Forradalmi és az egyetlen hatásos kezelés a striák eltűntetésére a Vitalaser! Striák akkor jönnek létre, amikor a bőr feszülése következtében a bőr alatti kötőszövetet alkotó rugalmas rostok a fokozott terhelésnek nem tudnak ellenállni és elszakadnak. Terhességnél, illetve intenzív hízás-fogyás következtében, valamint hormonváltozásnál tinédzserkorban szokott kialakulni. Szalonunkban 3 féle módszert alkalmazunk a stria csíkok eltüntetésére! Gyakran mondják, hogy csak javítani lehet rajta, de vannak olyan speciális módszerek, melyekkel teljesen eltűnnek.

Mikrodermabrázió

MikrodermabrázióA kezelés során a megvastagodott felső hámréteget mechanikai úton távolítjuk el, apró kristályok és vákuum segítségével. A szer- vezet az eltávolított sejteket egy belülről kifelé irányuló folyamattal gyorsított ütemben pótolja új, ép bőrsejtekkel. A csiszolás ered- ményeként javul a bőr állapota, a csíkok mélysége egyre csökken majd a kisebbek eltűnnek, a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz.

Tekercselés – Body Wrapping

TekercselésEnnek a technikának a révén jelentősen intenzívebbé válik a test salaktalanítása. Az alakformáló krém és a fólia fokozott nyirokáram- lást idéz elő, így a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik. A krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami a kötőszöve- teket feszesebbé teszi, és a zsírszövetek anyagcseréjét gyorsítja. A nyomókötéssel a páciens 40 percet pihen egy meleg takaró alatt, vagy mélymeleg terápiával. A kezelést 6 alkalommal végezzük, mely jelentős kerületcsökkenést is eredményez. Emellett a helyes táplál- kozás is elengedhetetlen.

Ellenjavallatok:

  • visszérgyulladás,
  • szív- és keringési rendellenesség,
  • veseelégtelenség.

A kezeléseket hetente 3-szor ajánlott megismételni.