Guinot TechniSpa testkezelés

 

Guinot Technispa Szépségkozmetika

Guinot Technispa - vákumos zsírbontó-cellulitkezelés három az egyeben

Α Guinot testkezelő gépe szintén forradalmi a cellulit terén, akárcsak az arckezelések területén. Manapság már az életünk részévé vált, hogy együtt kell élnünk a cellulittal, hiszen szinte minden ember életében jelen van, kortól és nemtől függetlenül.
Ennek most vége !
Először is: mi is az a cellulit ?
A cellulitra vagy "narancsbőrre" jellemző , hogy az energiaként el nem használt zsiradék elraktározódik, növeli a zsírsejtek méretét. Ennek következményeként a sejteket egy nyákos, kötőszöveti tok veszi körül, amely nehezíti a zsírok lebontását és az anyagcserét. A szövetek ödémásak lesznek, víz szaporodik fel.

A Guinot Technispa gépével 3 féle testfogyasztó eljárást végzünk el egyben.

1.  Zsírbontó géllel szétmasszírozzuk, majd eloszlatjuk a cellulitot és beindítjuk, stimuláljuk a vér -, és nyirokkeringést.

2. Feszesítő géllel a tökéletes hatás érdekében ionizáljuk a bőrt.

A vákuum maszázzsal egyidőben történik az ionizáció.

A Guinot Technispa kettős funkciója egyedülálló a piacon !

3. Tornáztatjuk az izmokat, összehúzódásra kényszerítjük , ezáltal kalóriát égetünk el , feszesítjük az izmokat, fokozzuk a mikrokeringést és a méreganyagokat távozásra kényszerítjük.

 

 

Hatóanyagok:

Glikolsav : hámlaszt, eltávolítja az elhalt hámsejteket.
Methyl Nikolát : anyagcsere fokozó
Vörösbor kivonat : gyorsítja a mikrokeringést.
Vadgesztenye : ödémacsökkentő.
Maté kivonat : elősegíti a nyirokáramlást.
Nutelin : stimulálja a fibroplasztokat
Vitamin C : ösztönzi a kollagén termelését.
Liftilin : tonizál és feszessé teszi a szöveteket.

A Guinot Technispa ellenjavallatai:

  • terhesség esetén
  • visszeres területen,trombózis
  • cukorbetegség
  • elmebetegség

Kúraszerű használata esetén garantált centikben mérhető, a bőr feszessége gyakran már az első kezelésnél látható.

Tisztelt Vendégek, akik testkezelést szeretnétek igénybe venni, hozzátok szól a segítségünk és tapasztalatunk.

Nagyon fontos hangsúlyt fektetni arra, hogy egyetlen testkezelés sem képes arra, hogy önmagában fogyasszon. Csak az étkezésre való odafigyelés és a mozgás együttes ereje képes látványos eredményekre bármely testkezelésnél. Amikor hozzá kezdünk egy Guinot Technispa kezeléshez, minden esetben tájékoztatunk Titeket arról, hogy a kezelés végeredménye leginkább a Ti kezetekben van. Amiben Mi tudunk segíteni, a tőlünk telhető legmagasabb szakmai hozzáértés.

Fontos dolog továbbá az általunk javasolt rendszeresség betartása. Minden alkalommal méréseket végzünk az adott területre vonatkozóan és adminisztráljuk, hogy folyamatában látható legyen a változás. Egy-két alkalomtól senki nem várhat csodát, látványos javulást. Első körben a bőr feszessége a leglátványosabb és annak hidratáltsága, a cellulit halványodása, esetleges eltűnése, ám tudni kell, hogy sajnos ez nagyon könnyen vissza is térhet.

A Guinot Technispa testkezelés arra alkalmas, hogy centikben mérhető változást eredményezzen a kúra végén, amit később 1-1 alkalommal szinten lehet tartani.

Izomstimuláció, izomtorna, feszesítés: a kezeléshez használt fő hatóanyag a nutein, mely stimulálja a fibroplasztokat, a C- vitamin, mely ösztönzi a kollagén termelődését.

Vákuummasszázs: aktív hatóanyaga a liporeduktin komplex, amely segíti a zsírraktárok lebontását, valamint a vörösbor-kivonat, amely ödéma csökkentő.

A Guinot Technispa kezelés ára: >> itt
A 10 alkalmas kúra esetén AJÁNDÉK Guinot fogyasztókrém!

További testkezelések >>