Férfi arckezelés

Fájdalommentes Guinot férfi arckezelés

(Guinot Hydradermie Homme 120 min)

arckezelés férfiaknakManapság a férfiak is egyre gyakrabban járnak kozmetikába és igénybe veszik a különböző speciális arckezeléseket.

Köztudottan alacsonyabb a “teremtés koronáinak” a fájdalomküszöbe, ezért a Guinot cég kifejezetten gondolt rájuk is.

A Guinot Hydradermie Homme kezelésnél speciális, a Guinot által kifejlesztett ionizáló géppel végezzük a bőr felpuhítását, a kellemetlen, fullasztó gőz már a múlté. Bőrtípusnak megfelelő hidrogélekkel , illetve az ultrahang és iontoforézis segítségével tisztíthatóvá tesszük a bőrt.

A speciális Guinot hidrogéleket bejuttatjuk az irha rétegbe, ahol a faggyú termelődik, majd miután a faggyú a bőrfelszínre került, fájdalommentesen kitisztítjuk azt.

A Guinot gépi kezelés során szánkban kellemes fanyar,  fémes ízt érezhetünk.

A férfiak felső hámrétege 15 %-kal vastagabb, mint a nőké. Tesztoszterin hormonjaiknak köszönhetően pedig fokozottabb a faggyútermelődésük és tág pórusú a bőrük.

Ezen problémák megoldására a Guinot Hydradermie Homme kezelésekbe beépítjük a mikrodermabráziót, ismertebb nevén : a bőrcsiszolást.

A mikrodermabrázió rendkívűl egyszerű elven működik, akár egy porszívó.

Nagyon finom, mikroszemcsés kristályokkal, gyakorlatilag leradírozzuk a bőrt. Annak sem kell megijedni, akinek esetleg gyulladt a bőre. Ilyen esetekben nem irritáljuk tovább a bőrt, hiszen nincs is rá szükség. Ráhelyezzük a mikrodermabráziós fejet a gyulladt, kezelendő felületre, és a vákum segítségével megtisztítjuk a problémás részt minden fájdalom nélkül.

A mikrodermabrázió segítségével az elhalt hámsejteket gyengéden leradírozzuk a bőrről, így az újra “fellélegzik”.

A férfiak sok esetben fordulnak hozzánk arcon lévő hegek eltüntetéséért.

Számukra ajánljuk a Vitalézeres hyaluron kezelésünket, mely szintén fájdalommentes és rendkívül látványos eredményekkel büszkélkedhetünk.

Férfi arckezelés árak >>

további arckezelések >>