Guinot Detoxygene - Méregtelenítő, hidratáló, oxigenizáló arckezelés

Guinot Detoxygene kezelés

A Detoxygene a Guinot forradalmian új kezelése, amelynek fő célja a bőr méregtelenítése, ezáltal egyszerűbbé és átjárhatóbbá tenni a bőr szerkezetét. A Guinot Detoxygene kezelés eltávolítja a méreganyagokat és a szennyeződéseket a bőrfelszínnről, ezt követően oxigénnel látja el a bőrt. A kezelés bármely bőrtípusra igénybe vehető. Kifejezetten ajánljuk első lépésként azon vendégeink számára, akik bármelyik anti-aging kúránkat szeretnék igénybe venni.

A kezelés 4 lépésből áll az alábbiak szerint:

1. lépés - A bőr letisztítása, tonizálása

2. lépés - Detoxygene bőrradír

Eltávolítja az elhalt, méreganyagokkal teli hámsejteket. Fő hatóanyagai : papaya kivonat, cellulóz.

Guinot Detoxygene bőrradír

3. lépés - Detoxygene méregtelenítő maszk

Méregteleníti a bőrfelszínt, mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket, méreganyagokat. Az EDTA egy kelátvegyületet alkotva magába zárja a fémeket, míg a zöld agyag megköti a méreganyagokat.

A Detoxygene méregtelenítő maszkot spatulával egy géz anyagra hordjuk fel, s így egy lehúzható maszkot képez. Az agyagmaszk kicsit csíphet, de ez teljesen normális.

Guinot Detoxygene méregtelenítő maszk

4. lépés - Detoxygene oxigenizáló masszázskrém

Oxigenizálja a bőrfelszínt. Manuális technikával élénkítjük a mikrokeringést, eközben a masszázskrémben található Actinergie növeli a sejtek oxigénfelvételét és így fokozza a működésüket, míg az ATP energiával tölti fel a sejteket. A krém másik két fontos összetevője a Purisoft és a Dermaline, előbbi védi a bőrt a szennyeződések káros hatásaitól, utóbbi pedig hidratálja és elsimítja a kisebb ráncokat.

Guinot Detoxygene masszázskrém

 

Guinot Detoxygene méregtelenítő, oxigenizáló kezelésA kezelés befejezésekor a bőr tónusának javulása, azaz egységesebb bőrszín, a bőr telítettsége és felüdülése tapasztalható. Akár kúraszerűen is alkalmazható.

A kezelés időtartama 60 perc.

 

A tartósabb hatás érdekében javasoljuk a Guinot Detoxygene kezelést egybekötni a Theladerm Oxigén kezelésünkkel.

A két kezelés együttes hatása rendkívül látványos és hosszan tartó hidratáltságot és komfortérzetet kölcsönöz a bőrnek.

A kombinált kezelés időtartama 90 perc.

 

Tovább az árlistára >>