Lézeres arckezelés

Lézeres ráncfeltöltés

(TERMÉSZETES HYALURON-NANOGEL)

vitalaser arckezelés és ránctalanításA bőrfiatalítás legújabb fájdalom és mellékhatás nélküli eljárása a hideglézeres arckezelés. A hideglézer rendkívül eredményesen alkalmazható a kozmetikai ránckezelések területén. Ápolt külsőnkhöz hozzátartozik a nyak-dekoltázsunk ill. a kézfej is árulkodik az évek múlásáról.A lézeres ránctalanítás az egyik legkedveltebb eljárás a hyaluronsavas kezelések közül.

A személyre szabott Anti-Aging program

Célja: a biológiai sejtfiatalítás

A kezelési program eredményesen javít a bőröregedés problémáin,emellett a lézerfény gyulladáscsökkentő hatása közismert tény,a leghatásosabb eljárás a gyulladt,problémás, aknés bőr kezelésére is.Már első alkalommal szemmel látható az eredmény a lézeres kezelés befejeztével.

A Vitalézer (Vitalaser) 785 nm hullámhossztartományban működő infravörös hideglézer.A készülék különlegessége, hogy a kezelőfej 6 lézer fényforrást tartalmaz, így relatíve nagy, 4.5 cm kezelési felületet érint a lézersugárzás.

A Vitalézer az egyik legbiztonságosabb lézertípus, mivel az infravörös hullámhossz tartományban működik, így látható fényt bocsát ki, az égési faktor kizárható.A Vitalézer lifting-gél egy finommolekulás hígítatlan hyaluronsav-nanogél, amelynek molekulaláncai egy biológiai eljárás során bejuttathatók a bőr bazális sejtrétegébe. A Vitalézer fotorrejuvenáció és Hyaluron-nanogélllel történő bőrfeltöltés és lifting már a kezelés közben érezhető változást hoz létre,a nedvességtartalom növekedése ugyanis azonnal érezhető belső feltöltődést okoz.

AA lézeres kezelések során a bőrbe rétegesen kötve visszapótolható az évek alatt elvesztett Hyaluronsav, a bőr fiatalsága pedig fokozatosan visszatérhet. A Hyaluron-nanogél természetes, nem állati erredetű Hyaluron savból bio-technológiai eljárással állítják elő.Nem allergizál. A nagy molekulájú Dissaccharid molekulát mikronizálják.

lézeres kezelésA Vitalézer hatása a bőrsejtekre:

 • biológiai katalizátorként működik, a szövetek átmelegednek
 • sejtképző és sejtregeneráló
 • stimulálja az új bőrsejtek létrehozását és növekedését
 • a bőr áteresztőképessége megváltozik, mert a sejthártya lipoidjai átrendeződnek
 • a kollagén, és az ellasztikus rostok képződése fokozódik.
 • gyulladásgátló hatása, az apró bőr feletti vagy alatti gyulladások enyhülnek.
 • aktiválja a kollagén szintézist, fokozza a sejtek energiatermelését (ATP).
 • újrastrukturálja és átalakítja a szubkután rétegeket (fibroblastok).
 • szabályozza a sejten belüli és sejten kívüli struktúrák közötti kölcsönös áramlásokat
 • növeli a kapilláris áteresztőképességet(ér-és nyirokrendszer)
 • tonizálja az érrendszert

lézeres arckezelés árak >>

Kezelés előtt
 
Kezelés után
 
lézeres ránctalanítás Vitalézeres ránctalanítás eredménye
 

vitalézeres arckezelés

lézeres arckezelés

további arckezelések >>