Lift Summum

Lift summum ráncfeltöltő kezelésLIFT SUMMUM - Új, hatóanyagos ráncfeltöltés és feszesítés

Az öregedés és a fáradtság jelei idővel megjelennek a bőrünkön, ezalól senki nem kivétel. Az idő előrehaladtával bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából, elvékonyodik, az arckontúr megereszkedik, a nyak és a dekoltázs megviseltté válik. Ehhez még hozzátesz a hajszolt életmód is, melynek hatására a bőr vérellátása romlik, az arcszín szürkébb, fakóbb lesz, az arcvonások megerősödnek.

Ezek a problémák ráncfeltöltő, bőrfeszesítő kezeléssel korrigálhatók. Szalonunkban mostantól elérhető a GUINOT legújabb LIFT SUMMUM kezelése, amely az eddigieknél hatásosabban, 50 perc alatt feszesíti a bőrt, újraformálja az arckontúrt, elsimítja a dekoltázs egyenetlenségeit.

Bőrsimító hatású, szuper összetevők

A kezelés elején egy mechanikai, enzimatikus és gyümölcssavas Lift Summum peelinggel távolítjuk el az elhalt hámsejteket, ezzel a lépéssel a hatóanyagok bejutását intenzíven segítjük. A sejtfunkciók fokozására és a rugalmasság helyreállítására gyengéden bemasszírozzuk a kollagén- és hyalurontermelést segítő, mahagóni barka- és alga kivonatot, valamint gazdag C-vitamint tartalmazó feszesítő szérumot.

A ráncfeltöltő lépésben a hyaluronsavat és alga kivonatot speciális Lift Summum FILLER segítségével dolgozzuk bele a bőrbe, mely így láthatóan feszes és rugalmas lesz. Ezután felhelyezzük a stabilizált C-vitamint, Dynaliftet és feszesítő hatóanyagokat tartalmazó Lift Summum arc-, nyak- és dekoltázs maszkot. A maszk alatt az arc vonalai kisimulnak és a maszkot tartalmazó narancs és citrusfélék koncentrátumának energiái "szétáradnak".

A Lift Summum kezelés a következő esetekben ajánlott:

fáradtság

korosodás jeleinek megjelenése

azonnali ragyogó hatás eléréséhez

diéta alatt, közben és után

A kezelések gyakorisága

Azonnali hatás elérése: egyetlen kezelés különleges alkalmakkor

Hosszantartó hatás:   heti egy kezelés 3 héten át. Ez a kúra évente 4-6 alkalommal megismételhető.

Látható eredmények a kezelés végén

Az arc ,nyak és dekoltázs feszesebb, rugalmasabb, élettel telibb lesz.

A ráncok és a finom vonalak kisimulnak.

A bőr felszíne simább és ragyogóbb lesz.

A kezelés ára >>