Guinot Hydradermie After Sun bőrregeneráló, halványító arckezelés

Ezt a kezelést kifejezetten azért raktuk össze, mert sok éves pályafutásom tipikus nyár végi problémája a hiperpigmentáció. Ismerve a klímahelyzetet, ez a kérdés egyre aggasztóbb. Ebben az esetben az előre gondolkodás, a megelőzés a legfontosabb dolog, amit a pigmentfoltok elkerülése érdekében tehetünk.

Különböző szakemberek hosszú évek óta próbálják felhívni a figyelmet a megfelelő fényvédelemre. A megfelelő időben és minőségben alkalmazott fényvédő készítmények kellő védelmet biztosítanak a bőr számára, hatékonyan óvják a napfény bőrkárosító hatásaitól.  A prémium kategóriás Guinot termékek, amelyek természetesen parabénmentesek és állatokon NEM tesztelt termékek, sejtszintű védelemmel vértezik fel bőrünket.

Habár a pigmentfoltok kialakulásában fő szerepet játszik a napsugárzás, emellett a terhesség, pajzsmirigy- és egyéb egészségügyi problémák is állhatnak a kialakulásuk hátterében.

Figyeljünk arra, hogy a napsugárzás nem csupán a forró napon káros. Fényvédő használata gyakorlatilag egész évben javallt, akár sielés, akár egy őszi-tavaszi kirándulás alatt is. Rengeteg féle fényvédő termék megtalálható a Guinot termékpalettáján, a színezett hidratálótól az anti-aging készítményeken keresztül az olajokig mindenki megtalálhatja a számára leginkább komfortos viseletet.

 

A kezelés menete:

- az arcbőr letisztítása tej/tonik

- enzimes bőrradír

- bőrtípusnak megfelelő hidrogél használata arcon-nyakon-dekoltázson a Guinot Longue Vie Soleil gél beépítésével /gőzölés nélküli felpuhítás Guinot speciális géppel/

- az arcbőr kitisztítása

- az arcbőr fertőtlenítése

- kristályos mikrodermabrázió beépítése

- oxigénkezelés

- oxigénes regeneráló, lehúzható maszk

- Guinot szérumos masszázs arc-nyak-dekoltázson

- speciális kézápolás Guinot aromaolajjal

- szemápolás

- száj körüli ráncok ápolása

- speciális Guinot Longue Vie Soleil maszk beépítése

- nyak-dekoltázs ápolása

- befejező krém

- fedő krém

 

A kezelés időtartama: 150 perc