Hydra Peeling bőrmegújító arckezelés

 

A kozmetikai hámlasztás nemcsak olcsóbb, de sokkal kényelmesebb és kevesebb mellékhatással jár, mint a fájdalmas bőrgyógyászati hámlasztás. A kozmetikai hámlasztás során gyümölcssavakkal vagy mechanikai radírozással távolítjuk el a bőrfelszínről az elhalt hámsejteket. A kezelés után nincs lábadozási idő, fényvédő krém használata mellett nyugodtan el lehet hagyni a lakást.

A Guinot legújabb hámlasztó kezelése hatékony megoldást nyújt az öregedés látható jeleire, a fáradt, fakó bőrre és a pigmentfoltokra. Hatására csökken a ráncok mélysége, a bőrfelszín simább, a bőr szerkezete pedig feszesebb lesz. A kezelés fokozza a bőr mélyebb rétegeiben a hidratációt, a bőr megújul és élettel telivé válik, a pigmentfoltok halványodnak.

Bőrtípustól függően kétféle eljárás közül választhatunk:
1) Hydra Peeling Hydra pH kezelés:

Hydra Peeling Hydra pH gyümölcssavas mélyhámlasztásNövényi savakkal oldja a bőrsejtek közötti kötést, elősegítve ezzel a bőr megújulását. Táplálja és regenerálja a sejteket a bőr mélyebb rétegeiben is, ill. helyreállítja a bőr természetes védőrétegét. A Hydra Peeling Hydra pH kezelés minden bőrtípusra ajánlott, pigmentfoltok halványítására kúraszerűen javasolt.

A kezelés 3 fázisból tevődik össze:

  • Hydra pH mélyrétegű hámlasztás fitinsavval - halványítja a pigmentfoltokat
  • Hydra Neuve Masszázs - a passióvirág kivonat stimulálja a sejtmegújulást
  • Hydra Beaute Mask - nyugtatja és táplálja a bőrt, a camelia kivonat helyreállítja a bőr védőrétegét
2) Hydra Peeling Hydrabrasion:

Hydra Peeling Hydrabrasion mechanikai hámlasztásEzt az arckezelést érzékeny bőrű vendégeinknek javasoljuk, ez az eljárás kíméletesebben távolítja el az elhalt hámsejteket, mint a Hydra Peeling Hydra pH kezelés. Ebben az esetben mechanikai hámlasztással újítjuk meg a bőrt, így a savas hámlasztásra érzékeny bőrű vendégeink is igénybe tudják venni ezt a szolgáltatást.

A kezelés itt is 3 lépésből áll:

  • Hydrabrasion hámlasztás - manuálisan, természetes cellulóz szemcsékkel és papaya kivonattal távolítjuk el az elhalt hámsejteket
  • Hydra Neuve Masszázs - a passióvirág kivonat stimulálja a sejtmegújulást
  • Hydra Beaute Mask - nyugtatja és táplálja a bőrt, a camelia kivonat helyreállítja a bőr védőrétegét

A kezelés időtartama mindkét esetben 45 perc. Bármely eljárás mellett is döntünk, az eredmény látványos és önmagáért beszél. Bőrünk fellélegzik és megújul, a sejtaktivitás fokozásával fiatalosabb és feszesebb lesz. Az öregedés jelei csökkenek, a barna foltok kevésbé szembeötlőek lesznek, bőrünk ismét ragyogni fog.

A kezelés során meleg, szúró érzés jelentkezhet, amely természetes jelenség.

Fontos, hogy a kezelés után megfelelő fényvédővel védjük bőrünket.

A tartós hatás érdekében - a megfelelő házi ápolás mellett - heti egy kezelés javasolt 3 héten át.

A Hydra Peeling bőrmegújító kezelés a Hydradermie Lift bőrfeszesítő kezeléssel is kombinálható a még feszesebb hatás érdekében.

Az árakról itt tájékozódhatsz.