Guinot Newhite termékek akciós áron

Ha nem csak kozmetikai kezelés formájában, de otthon is szeretnéd bőrödnek megadni a maximális védelmet és ápolást a pigmentációs problémákkal szemben, akkor Neked ajánljuk a Guinot Newhite termékeket - most AKCIÓS ÁRON.

Guinot Newhite SPF30 nappali krém

 

A Guinot Newhite 30Spf nappali krémje azon felül, hogy halványítja a már meglévő pigmentfoltokat, ill. megakadályozza újabbak kialakulását, Melanoxyl tartalmának köszönhetően táplálja és védi a bőrt a káros napsugárzástól. Most az 50 ml-es kiszerelést most 15.000 Ft-ért vásárolhatod meg.

 

 

 

Guinot Newhite éjszakai krém

 

Éjszakára ajánljuk a Guinot Newhite Creme Nuit Eclaircissante termékét, amely a C vitaminnak köszönhetően alvás közben is óvja, védi bőrödet, enyhítve a pigemntációs tüneteket. Akciós ára 15.000 Ft.

 

 

Guinot Newhite arclemosó

 

 

A Guinot Newhite halvánító termékcsalád tagja ez a gél állagú arclemosó. Használata reggel-este javasolt, az arc-nyak-dekoltázs áttörlésével megszabadíthatod bőrödet a szennyeződésektől. C-vitamin és Melanoxyl tartalma folyamatos védelmet biztosít bőrödnek mind a pigmentfoltokkal, mind a káros napsugárzással szemben. Szalonunkban most 9.000 Ft-ért szerezheted be a Newhite arclemosót.