Karácsonyi akciós Guinot krémek és csomagok 2012

Parfum de Vie (Illatos bőrbarát parfüm)
akciós Guinot parfümÚjdonság a Guinotnál: luxus kivitelű, gazdag és friss illatvilágú energizáló hatású parfüm, amely remek karácsonyi ajándék lehet bármely Hölgy számára vagy lepje meg magát ezzel az egyedi kivitelezésű és illatú parfümmel. Gazdaságos, mert az alap csomag is 125 ml

 

 

Guinot Karácsonyi ajándékcsomagok:

1. Karácsonyi Sztártermékek


Karácsonyi akciós krémcsomagok a GuinottólA csomag különlegesen kedvezményes áron tartalmazza a legnépszerűbb Guinot termékeket az arcápolástól a testápolásig.

tartalma:

AGE LOGIC CELLULAIRE CORPS - Sejtek Aktivitását Fokozó Testápoló, 50ml       
EAU DEMAQUILLANT PARFAITE - Szem- és Arclemosó, 100ml       
LONGUE VIE CELLULAIRE - Sejtszinten Ható, Vitalizáló Krém, 15ml       
MASQUE HYDRA BEAUTÉ - Nedvességfokozó Arcmaszk, 15ml   

2. Guinot Szépségkedvencek
Guinot szépségvarázsA csomagot elsősorban az érettebb Hölgyek számára javasoljuk, akik hangsúlyt fektetnek az anti-aging kezeléskre.

tartalma:

AGE LOGIC CELLULAIRE CORPS - Sejtek Aktivitását Fokozó Testápoló, 50ml
EAU DEMAQUILLANT PARFAITE - Szem- és Arclemosó, 100ml
LONGUE VIE CELLULAIRE - Sejtszinten Ható, Vitalizáló Krém, 15ml
MASQUE ESSENTIEL NUTRITION CONFORT - Tápláló Arcmaszk, 15ml
SÉRUM LONGUE VIE - Bőrfiatalító Szérum, 5ml

3. LIFTOSOME Krém ajándék 10ml-es LIFTOSOME Szérummal

Guinot liftosome szérumMinden korosztály számára ajánljuk ezt az ajándékcsomagot. Elsősorban a bőr feszesítésére ajánljuk. Újdonság a Liftosome szérium, amely a mindennapos arcápolás során a krém mellett vagy egyidejűleg használható, ezáltal növelve a krém felszívódásának hatékonyságát.

 

4. A Guinot sztárcsomagja
Age Logic Cellular(AGE LOGIC CELLULAIRE Krém ajándék 10ml-es TIME LOGIC AGE Szérummal)
Az Age Logic Cellulaire termékcsalád a Guinot sztárterméke, ugyanis egyedüláló az anti-aging arcápolásban. Egy tubuus krém használata után idősebb bőrnél láthatóan csökkenek a ráncok mélységei, fiatalabb korban kitoljuk a bőr öregedésének folyamatát. Újdonságként megjelent a Time Logic Age szérum, amely tökéletes kiegészítője a Guinot anti-aging arcápolásának. Ez utóbbit a csomagban ajándékba adjuk.

5. Guinot krémkollekció csillogó szájfénnyel
Guinot krémkollekció szájfénnyelA doboz különlegesen kedvezményes áron tartalmazza a legnépszerűbb Guinot krémeket. A csomag az 1-es pontban ajánlott "Karácsonyi Sztártermékek" ajándékcsomaghoz áll a legközelebb azonban pluszban tartalmaz egy csillogó szájfényt

tartalma:
EAU DEMAQUILLANT PARFAITE - Szem- és Arclemosó, 100ml
GLOSS SCINTILLANT LÉVRES - Csillogó Szájfény, 6,9ml
GOMMAGE GRAIN D'ECLAT - Finom Bőrradír, 15ml
LONGUE VIE CELLULAIRE - Sejtszinten Ható, Vitalizáló Krém, 15ml
MASQUE HYDRA BEAUTÉ - Nedvességfokozó Arcmaszk, 15ml

6. Hidratáló tej és tonic 400 ml kiszerelésben
hidratáló tej és tonic a GuinotólA csomag a tökéletesen megtisztított, hidratált arcbőrért lett kitalálva.  A bőrápolás kezdete ugyanis minden esetben az arctisztítás, amelyhez a megnövelt kiszerelésű hidratáló tej és tonic a Guinot kínálatának legmegfelelőbb eszköze. Most ugyanis Karácsonyra való tekintettel a 400 ml a 200 ml-es flakon áráért vásárolható meg.

 

 

 

7. Anti-aging sejtszinten ható arc- és testápolás csomag
Guinot arc és testápoló csomag KarácsonraNagyon fontos odafigyelnünk az arcápolás mellett a test ápolására is, hiszen mind a nyak dekoltázs mind pedig a kézfej is árulkodik a korról. Eme csomag segítségével tökéletesen karbantarthatjuk az egész testünket és az öregedés folyamatának látható jeleit csökkenthetjük, bizonyos esetekben meg is állíthatjuk a bőr öregedését.

a csomag tartalma:
150 ml Age Logic Cellulaire Corps
10 ml Time Logic Age szérum

8. A fiatalság csomagja
Guinot Jeunesse56 biológiai aktív hatóanyagot tartalmazó arckrém, amely szintén az anti-aging arcápolás hatékony eszköze. A csomag minden korosztál számára ajánlható tehát a fiatalabb korosztály számára is. Egy szóval mindazok számára ajánlható, akik megelőzni bőrül öregedését.
a csomag tartalma:
50 ml Longue Vie Cellulaire sejtszinten ható arckrém
10 ml Time Logic Age szérum

9. Guinot arcápolás csomag férfiaknak
Guinot csomag férfiaknakA férfiak mindennapi arcápolása ugyanolyan fontos mint a nőknek. A csomag tartalma révén odafigyelünk a ránctalanításra a szemránc kezelésére, illetve gyakori probléma a borotválkozás utáni szőrbenövés, amely a bőr gyulladásához is vezet. Ezekre a problémákra kínál megoldást a Guinot férfiaknak összeállított termékcsomagja.

A csomag tartalma:
50 ml Longue Vie Homme (sejtszinten ható ránctalanító krém)
75 ml After Shave Balzsam (a szőrbenövések okozta kellemetlenségek elkerüléséért)
20 ml Eye Gel (a fiatalos tekintetért)