Szalonunk zárva tart!

Szalonunk zárva tart

Kedves Vendégeink, Barátaink!

A jelenleg kialakult helyzetre való tekintettel egy nagyon fájdalmas döntést kellett meghoznunk Mindannyiunk érdekében. Jelenleg még nem született a mi szektorunkról hivatalos kormányrendelet és semmi egyéb kézzel fogható információ sem áll rendelkezésre a hogyan továbbról sem, de felelősségteljes lépésként BEZÁRTUNK.

Egy láthatatlan, megfoghatatlan "ellenséggel" állunk szemben. Tisztázatlan körülmények, mindenki fejében rengeteg kérdőjel.Így vagyunk ezzel Mi is. Üzletünk patika tisztaságú, Mi nem vagyunk fertőzöttek, de mindenki családjában van kit félteni. Mi is aggódunk a jövő miatt, de mindent megteszünk azért, hogy a járvány elmúlása után is ki tudjunk benneteket szolgálni.

Amiben jelen helyzetben tudunk segíteni, a következő:

- Telefonon továbbra is elérhetőek vagyunk , ha bármi kérdésetek van bármivel kapcsolatban.

- Jelenleg tudjuk biztosítani számotokra a Guinot krémeitek használatát házhoz szállítással. Ennek kapcsán telefonon és emailben válaszolunk hogyan lehetséges, aki eddig nem vette ezt igénybe.

- Van lehetőség akár "otthoni szépülésre", erről érdeklődjetek telefonon, vagy emailben.

Sajnos a "Home Office", Nálunk nem megoldás, de tudjátok, hogy Mi továbbra is Értetek vagyunk és leszünk. Maradjatok otthon, próbáljátok ezt az időt arra használni, amiről minden ember folyamatosan panaszkodik, hisz sosincs időnk semmire. z sem egyszerű, hisz kényszer. Ha családos vagy, próbáld ajándéknak tekinteni a gyerekekkel töltött időt és töltődj belőle. Ha párkapcsolatban élsz, ismerjétek meg egymást és tervezgessétek a jövőt. Ha egyedülálló vagy, itt lehet az idő az online ismerkedésre, a befejezetlen könyvek elolvasására. Át kell csoportosítanunk a gondolatainkat pozitív irányba, hogy könnyebben átvészeljük ezt az időszakot.

Ha bármiben tudunk segíteni, a megjelölt csatornákon elértek Minket. A jelenlegi helyzetben ennyit tudunk mondani Nektek. Maradjatok Otthon és idővel rendeződik a helyzet! Köszönjük innen is mindenki munkáját, akik a mostani helyzetben keményen helytállnak, a takarítónőktől az orvosokig.