Terhesség alatt is alkalmazható kozmetikai kezelések

Kozmetikai kezelések terhesség idején

Várandósság idején a kismamák bőre többször is változhat köszönhetően a hormonháztartás ingadozásának. Vannak, akiknek a bőre megszépül ez idő alatt, de a kevésbé szerencsések különféle, addig nem tapasztalt bőrhibákkal szembesülnek. Kialakulhatnak pigmentfoltok, megjelenhetnek hajszálértágulatok, a bőr zsírossá válhat, a fokozott faggyútermelés pattanások kialakulásához vezethet, jelentkezhet dermatitisz, a bőr fakóvá, fáradttá, a szemkörnyék püffedtté és karikássá válhat. Ilyenkor merül fel a kérdés sok kismamában, hogy a bőrproblémáikkal fordulhatnak-e kozmetikushoz a terhesség alatt.

Szerencsére több olyan, várandós hölgyeken is alkalmazható kozmetikai kezelés van, amely a nem várt bőrproblémákat eredményesen javíthatja vagy akár meg is szüntetheti. Egy konzultáció keretében felmérjük a bőr állapotát és kiválasztjuk az annak megfelelő kezelést. Szalonunkban az alábbi 5 arckezelést lehet igénybe venni várandósság idején:

1. Guinot Hydraclean mélytisztító arckezelés

Méregteleníti és zsírtalanítja a bőrt, fokozza a mikrokeringést, élénkíti az anyagcserét, a bőr visszanyeri egészséges ragyogását.

2. Guinot Aromatic illóolajos relaxáló kezelés

Hatására látványosan javul a száraz bőr hidratáltsága, csökken az érzékeny bőr irritáltsága

3. Age Summum bőrfiatalító anti-aging kezelés

Nagy mértékben csökkenti a ráncok mélységét, stimulálja a sejtregenerációt, fokozza a kollagén- és elasztintermelést. A kezelés után a bőr feszesebb és fiatalabb lesz.

4. Lift Summum hatóanyagos ráncfeltöltés, feszesítés

Újraformálja az arckontúrt, kisimítja a bőr egyenetlenségeit. Eltűnnek a fáradtság jelei, a ráncok csökkennek, a finom vonalak kisimulnak, a bőr újra friss, üde és ragyogó lesz.

5. Oxigénes hidratáló és feszesítő kezelés

Az oxigén aktiválja a bőr természetes működését, újrastrukturálja a bőr szerkezetét és segíti a sejtek regenerálódását. Egyensúlyba kerül a bőr hidratáltsága, a ráncok feltöltődnek, kisimulnak, a pigmentfoltok halványodnak.