Liftmee 3D High-Tech Aktív Peptides Biomodulációs Arcfiatalítás

Itt az ideje, hogy kezünkbe vegyük az irányítást a bőrünk felett és megállítsuk az öregedést!
Hogyan lehetséges ez? A LED fényspektrumok, a biomoduláció révén.

Miért a Led Mask Liftmee technológia a leghatékonyabb?

Liftmee Led maszk- A Liftmee Led maszkban 175 lézer-led chipet helyeztek el, melyek az elektromos áramot a led égőkből fénnyé alakítják át, mely teljesen természetes eredetű.


- Mert hideg fénnyel, alacsony energiaszinten dolgozik, a fénysugarak célzottan érkeznek a kezelendő bőrfelületre és megfelelő mélységben fejtik ki hatásukat.


- Bármilyen bőrtípus kezelhető vele kockázat nélkül, hiszen nem termel hőt, így eljut a fény a bőrszerkezet mélyebb rétegeibe is anélkül, hogy károsítaná a bőrfelszínt.


- Fokozza az enzimek ATP termelését, ezáltak növekszik a sejosztódás, mely a bőrfiatalítás nélkülözhetetlen eleme, biostimuláló hatás. Aktiválja a kollagén- és elasztinszintézist, ezáltal tömöríti a kötőszöveti rostokat, melynek hatására az arcfelek volumene nő (azonnali látványos lifting effektus). Rendszeres használatával intenzív és azonnali látványos eredmény érhető el a modern anti-aging (tűs-tű nélküli Mezoterápa, Vitalézer) kezelésekkel, hatóanyagokkal kiegészítve.


-Fájdalommentes és maximálisan biztonságos eljárás a már bizonyított német maximalizmussal.

Fénytípusok

Az orvos-kozmetikai soft-lézer LED maszk a kezelés során a különböző tartományokba eső hideg fényt használja, mely bizonyítottan biomoduláló és bőrfiatalító hatású:


Led maszk infravörös fényInfravörös vagy kollagén fény (630nm+830nm, intenzitása 630nm 12mW/cm2):
Fokozza a bőr anyagcseréjét és serkenti a kollagén termelődését, anti-aging és antioxidáns hatással bír. Hatására a bőr látványosan fiatalosabb, tündöklőbb, enyhülnek a szárazsági ráncok, halványodnak a különböző eredetű pigmentfoltok, mely nagy szó, hiszen eddig a felhámnál mélyebb rétegben pigmentálódott bőrt sok esetben csak drasztikus beavatkozásokkal lehetett enyhíteni.

 


Led maszk kék fényKék fény (415nm+830nm, intenzitása 415nm 6mW/cm2):
A kék fény a legtöbb kórokozót elpusztítja. Az aknéban található proprioni baktériumok reagálnak a természetben is előforduló kék fényre, elnyelik, megkötik azt, melynek hatására a coproporphyrin III. vegyület aktiválódik, tiszta oxigént termel és elpusztítja az aknékat. Az aknék pusztulási aránya 100%-os, vagyis rengeteg tini vagy egyéb okokból, például hormonális probléma miatt aknéval küzdő ember számára kiváló alkalom, hogy lehetőséget adjon magának a szteroidos kezelések megkezdése előtt arra, hogy akár elkerülje azt!
Az infravörös fény kombinációval gyulladáscsökkentő , seb-és hegkezelő hatású, továbbá szabályozza, csökkenti a faggyúmirigyek működését.


Led maszk ultraviolet fényUltraviolet fény (415nm+630nm+830nm, intenzitása 830nm 30mW/cm2):
Az ultraviolet fény áthatol a bőr mélyebb rétegeibe, fokozza a mikrocirkulációt, stimulálja a szövetek, sejtek anyagcseréjét. Enyhén hámlasztó hatású, nagymértékben serkenti a fibroblasztok aktivitását, a kollagén-elasztin termelést. Javítja a bőrállományt, stabilizálja a bőr flexibilitását, ránctalanító hatású. Eltünteti a felületi bőrsérüléseket, bőrelváltozásokat, pozitív hatással van a sejtek biológiai elváltozásaira, bőröregedést késleltető hatással bír.
Ennek tükrében bármely ránctalanító Guinot kezelésünk eredményét fokozza, nem beszélve a kifejezetten anti-aging kezeléseinkről( tűs-tű nélküli mezoterápia, Vitalézer, Dermaroller stb.), hiszen a LED maszk használatával garantáltan látványosabb és, ami még fontosabb, hosszan tartó bőrfiatalító hatást garantálhatunk vendégeink számára.

Milyen kozmetikai problémát, rendellenességet kezelhetünk vele?

- Akne ( Arctisztítás nélkül, köztudottan kozmetikus nem kezelhet aknét! Kék fény használata bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal)
- Gyulladt bőr ( Bármely arckezelésbe beépítve vagy önmagában hatóanyaggal Led Maszk)
- Pigmentfolt halványítás ( Bármely arckezelésbe, halványító, ránctalanító kezelésbe beépítve vagy önmagában hatóanyaggal Led Maszk)
- Bőrfiatalítás, ránctalanítás, anti-aging ( Bármely Guinot kezelésbe, szépítésbe, Tűs-Tű nélküli Mezoterápiába, Vitalézer, Dermaroller kezelésbe beépítve, vagy önmagában hatóanyaggal Led Maszk)

Mely kozmetikai kezeléseinkkel kombinálható?

- Bármely Guinot kezelésbe beépíthető
- Mikrodermabrázió után
- Dermaroller után
- Tűs Mezolift kezelés után
- Tű nélküli Mezoterápia után
- Oxygén Face fecskendő után

Kezelési kontraindikáció:

- Fényallergia
- Terhesség
- Szteroid vagy bármely fényérzékenyítő anyagot tartalmazó szer szedése
- Szürke hályog, kötőhártya gyulladás
- Arcidegzsába
- Idegbetegség

Liftmee arcfiatalító kezelés

​A 3D High-Tech Activ Peptides Biomodulációs arcfiatalító kezelés tartalma:

- 20 ml aktív peptid komplex hatóanyaggal átitatott szövetmaszk
- 40 perc Ultraviolet fény az arc-nyak-dekoltázsra


Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét arra, hogy az anyagban fölhasznált képek eredményességét  kizárólag az általunk javasolt és Önök által betartott​ 3 db kezelés után tudjuk elérni. Az azonnali látványos eredmény a minimum 3 alkalmas kezelés után várható. A legideálisabb a hétfő-szerda-péntek, vagyis heti 3-szori alkalom, és a kezelések között el kell telnie 48 órának.

Tovább az árlistához >>