Módosul az időpontadás

Kedves Vendégeink!

A Covid helyzet miatt megalkotott új kormányrendelet értelmében, ehhez igazodva nyitvatartásunk módosul átmenetileg. Este hétkor be kell zárnunk és mindenkinek haza kell érnie 20.00 órára. Ennek megfelelően, ameddig az új rendelet érvényben van, az utolsó időpontunk, melyet adhatunk arckezelésekre, illetve minden olyan szolgáltatásunkra, amely 1,5-2 órát vesz igénybe, 18.00 óráról 17.00 órára módosul, egyelőre a következő 30 napban. Akinek az időpontját ez érinti, fölvesszük vele a kapcsolatot.

Tudjuk, hogy mindenkinek nagyon nehéz volt ez az év eddig is, és még eltart egy ideig. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy még sokáig szépíthessünk Titeket, hogy nagyokat nevethessünk, hogy új kapcsolatokat építhessünk, melyek mostanra időnként már 20 évet is lefednek, mindezt soha nem fogom tudni meghálálni Nektek.

Mindig is és ezentúl is azon vagyunk, hogy minél rugalmasabban tudjunk számotokra időpontot adni, odafigyelve arra is, hogy lehetőség szerint minél kevesebben tartózkodjunk az üzletben mindannyiunk megóvása érdekében. Jelen helyzetben mi is azért küzdünk, hogy életben maradhassunk, ahogy sokan mások is, és reméljük, hogy Veletek együtt, a Ti segítségetekkel ez meg is valósulhat és a kis csapatunk együtt maradhat. Kitaláltunk alternatívákat, hogyan tudunk azoknak időpontot biztosítani, akik bejárnak dolgozni és csak utána tudnak jönni. Vigyázzunk egymásra!